Language

Piring Kadhemen

Ing jagad desain kompak kanthi nambah kepadatan daya, piring adhem nyukupi sarat pendinginan kontak ing aplikasi sing beda-beda kaya elektronik listrik, pembangkit listrik, peralatan medis, militer lan aerospace, lan laser. Kanggo kerapatan watt sing dhuwur, yen sink hawa sing adhem udhara ora nyukupi, piring adhem kanthi adhem cair minangka solusi transfer panas kinerja tinggi sing ideal. Yuanyang dadi prioritas utama inovasi piring adhem, nyedhiyakake telung teknologi piring adhem sing beda. Kanthi desain khusus lan kemampuan nggawe, plus luwih saka 15 lini produk standar, Yuanyang bisa ngatasi kabeh tantangan termal sampeyan.

Pelat Kadhemen Khusus kanggo Pendinginan Misi Elektronik Kritikal Daya Nggawe daya sing luwih dhuwur lan paket sing luwih kompak nggawe pendinginan cair penting ing akeh aplikasi. Mitra karo Produsen Peralatan Asli (OEM), Yuanyang nyedhiyakake piring adhem kustom kanggo pendinginan elektronik lan aplikasi liyane sing penting lan linuwih banget. Plat kadhemen, kalebu piring adhem lan sasis kinerja vakum-brazed lan Friction Stir Welded (FSW), piring adhem tabung datar, lan piring adhem sing diubengi.
View as  
 
  • Bahan: AL 6061
    Ukuran:585 * 596 * 18mm
    Teknologi: Mesin mesin las + gesekan
    Fitur: Pendinginan sing apik lan pendinginan daya dhuwur
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 3000W

  • Minangka peralatan laser tabung banyu tembaga profesional, piring adhem piring adhem digawe, Sampeyan bisa njamin tuku peralatan laser tabung tembaga piring piring adhem piring adhem saka pabrik lan bakal menehi layanan paling laris lan pangiriman tepat waktu.
    Bahan: AL 6061
    Ukuran:358 * 365 * 38mm
    Teknologi: Teknik serat optik + mesin CNC
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 900W

  • Bahan: AL 6061
    Ukuran:252 * 242 * 35mmm
    Teknologi: Teknik serat optik + mesin CNC
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 600W
    Sampeyan bisa yakin bisa tuku piring adhem peralatan laser pipa panas saka pabrik lan bakal menehi layanan jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

  • Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi piring adhem piring adhem peralatan laser kanthi blok banyu.
    Bahan: AL 6061
    Ukuran:295 * 286 * 35mm
    Teknologi: Teknik serat optik + mesin CNC
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 600W

  • Ing ngisor iki babagan piring laser peralatan laser adhem piring adhem piring optik serat adhem piring sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti peralatan laser aluminium piring adhem piring adhem piring optik serat adhem.
    Bahan: AL 6061
    Ukuran:286 * 275 * 35mm
    Teknologi: Teknik serat optik + mesin CNC
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 600W

  • Sampeyan bisa yakin bisa tuku profil aluminium piring adhem piring adhem kanthi pipa panas saka pabrik lan bakal menehi layanan jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.
    Bahan: AL 6061
    Ukuran 285 * 250 * 35mmm
    Teknologi: Teknik serat optik + mesin CNC
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 600W

Yuanyang Thermal minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Piring Kadhemen sing misuwur ing China. Produk kita disertifikasi CE. Kajaba iku, produk kami awet lan gampang dijaga. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita ora mung bakal nyedhiyani conto gratis nanging uga dhaptar rega lan kutipan. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi diskon. Piring Kadhemen sing digawe khusus ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku adol paling anyar, paling anyar, maju, diskon lan kualitas tinggi Piring Kadhemen. Produk kami ora mung desain modern, nanging uga apik lan apik. Kajaba iku, kita duwe merek dhewe lan uga ndhukung kemasan akeh. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.