Language

Pipa Panas

Kabeh komponen elektronik, wiwit saka mikroprosesor nganti konverter daya dhuwur, ngasilake panas lan nolak panas iki perlu kanggo operasi sing optimal lan andal. Amarga desain elektronik ngidini kinerja luwih dhuwur ing paket sing luwih cilik, ngilangi beban panas dadi faktor desain kritis. Akeh piranti elektronik saiki mbutuhake pendinginan ngluwihi kemampuan sink logam panas standar. Pipa panas wis nyukupi kebutuhan iki lan dadi alat manajemen termal arus utama.


Pipa panas wis kasedhiya kanthi komersial wiwit pertengahan 1960an. Nanging ing sawetara taun kepungkur, industri elektronik duwe pipa panas minangka solusi sing bisa dipercaya lan efektif kanggo aplikasi pendingin tinggi. Dadi saiki ing kene apa sing nerangake operasi pipa panas dhasar, maneh masalah desain pipa panas utama, lan kanggo ngrembug aplikasi pendinginan elektronik pipa panas sing saiki. Pipa panas ateges piranti transfer panas pasif kanthi konduktivitas termal sing efektif banget. Mekanisme transfer panas rong tahap ngasilake kemampuan transfer panas wiwit satus nganti pirang-pirang ewu kali saka tembaga sing padha.

View as  
 
Yuanyang Thermal minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Pipa Panas sing misuwur ing China. Produk kita disertifikasi CE. Kajaba iku, produk kami awet lan gampang dijaga. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita ora mung bakal nyedhiyani conto gratis nanging uga dhaptar rega lan kutipan. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi diskon. Pipa Panas sing digawe khusus ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku adol paling anyar, paling anyar, maju, diskon lan kualitas tinggi Pipa Panas. Produk kami ora mung desain modern, nanging uga apik lan apik. Kajaba iku, kita duwe merek dhewe lan uga ndhukung kemasan akeh. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.