Language

Panas Sink

Saben komponen listrik lan elektronik ing sirkuit ngasilake sawetara panas nalika sirkuit kasebut dieksekusi kanthi nyediakake pasokan listrik. Biasane piranti semikonduktor daya dhuwur kayata transistor listrik lan elektronik opto kayata dioda pemancar cahya, laser ngasilake panas kanthi jumlah akeh lan komponen kasebut ora nyukupi kanggo ngilangi panas, amarga kemampuan dissipasi kasebut sithik banget.

Amarga iki, dadi panas komponen kasebut bakal nyebabake gagal prematur lan bisa uga nyebabake kinerja kabeh sirkuit utawa sistem. Dadi, kanggo ngrebut aspek negatif kasebut, sink panas kudu disedhiyakake kanggo tujuan adhem.

Apa Sink Panas?

Heat sink minangka komponen elektronik utawa piranti sirkuit elektronik sing nyebar panas saka komponen liyane (utamane saka transistor listrik) saka sirkuit menyang medium sekitar lan nggawe adhem kanggo nambah kinerja, keandalan lan uga nyegah kegagalan prematur komponen Kanggo tujuan adhem, kalebu kipas utawa piranti adhem.
View as  
 
  • Bahan: AL 6061
    Ukuran:350 * 220 * 75mm
    Teknologi: Sirip tumpukan + serat optik
    Fitur: Pendinginan sing apik lan pendinginan daya dhuwur
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 1000W

  • Bahan: AL 1100 + CU1020
    Ukuran:280 * 85 * 45mm
    Teknologi: Sirip zip + pipa sing ditekan
    Fitur: Pendinginan sing apik lan pendinginan daya dhuwur
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 600W

  • Bahan: AL 1100
    Ukuran:280 * 115 * 48mm
    Teknologi: Sirip zip + pipa sing ditekan
    Fitur: Pendinginan lan hemat energi sing apik
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 500W

  • Minangka pabrikan profesional, kita pengin nyedhiyakake sirep aluminium sirip panas sirip panas peralatan medis.
    Bahan: Al 1100 + CU 1100
    Ukuran:252 * 128 * 52mm
    Teknologi: fin Zipper + solder + mesin CNC
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan bisa digunakake
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 350W

  • Ing ngisor iki babagan aluminium 400w sink panas karo pipa panas tembaga kanggo pendinginan bohlam sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti aluminium sink panas 400w kanthi pipa panas tembaga kanggo pendinginan bohlam.
    Bahan: Al 1100
    Ukuran:256 * 158 * 48mm
    Teknologi: fin Zipper + solder + mesin CNC
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan bisa digunakake
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 400W

  • Bahan: CU 1100
    Ukuran:198 * 29 * 36mm
    Teknologi: Sirip zip + solder
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan bisa digunakake
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 68W
    Minangka pipa panas tembaga profesional sink panas tembaga gesper sirip heatsink pengelasan radiator panas diproduksi, sampeyan bisa yakin kanggo tuku pipa panas tembaga sink panas tembaga gesper fin heatsink las radiator panas dari pabrik kami lan kami bakal menehi layanan paling laris lan pangiriman pas wektune.

Yuanyang Thermal minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Panas Sink sing misuwur ing China. Produk kita disertifikasi CE. Kajaba iku, produk kami awet lan gampang dijaga. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita ora mung bakal nyedhiyani conto gratis nanging uga dhaptar rega lan kutipan. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi diskon. Panas Sink sing digawe khusus ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku adol paling anyar, paling anyar, maju, diskon lan kualitas tinggi Panas Sink. Produk kami ora mung desain modern, nanging uga apik lan apik. Kajaba iku, kita duwe merek dhewe lan uga ndhukung kemasan akeh. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.