Language

Server Panas Tenggelam

U "ing domain server khusus nuduhake kekandelan server rak. Iki minangka unit sing nuduhake dimensi eksternal server. Iki minangka singkatan kanggo Unit. Ukuran rinci ditemtokake dening Asosiasi Industri Elektronik (EIA) minangka klompok industri.


Ukuran tebal dhasar yaiku 4.445cm. 1U sink panas server 4.445cm, lan 2U 8,89cm kaping pindho luwih saka 1U. Kanthi tembung liyane, dadi sink sink server 1U minangka produk sing cocog karo spesifikasi EIA lan kandel 4,445 cm.

Sink heat server 1,5U adhedhasar struktur server khusus, sing ngatasi ruang instalasi ing antarane server sing beda, nyuda suhu komponen radiator utama kayata CPU lan nggunakake tujuan hemat energi, ngindhari macem-macem kegagalan sistem sing disebabake amarga disipasi panas sistem , lan ngluwihi lingkungan kerja normal kabeh sistem.

Adhedhasar kendala ruang, sink sink server 2U ngatasi kekurangan sistem pendinginan tradisional, bisa nggawe CPU lan komponen radiator utama liyane duwe suhu sing luwih murah lan luwih imbang, nyegah macem-macem sistem sing disebabake amarga disipasi panas sistem, lan ndawakake kegagalan rata-rata kabeh sistem Cara kerja lan umur layanan.
View as  
 
  • Profil aluminium gesper sirip panas sink 2u heatsink server karo baseplate aluminium akeh digunakake ing lapangan lampu lan lentera, lampu fotografi, lampu panggung, lampu jalan, kendaraan energi anyar, server, CPU komputer lan chip ponsel, peralatan laser, komputer super lan sapanunggalane.
    Kasus kooperatif: perusahaan desain lan produksi panas kanggo peralatan medis karo perusahaan Aavid, kerja sama karo laser Han kanggo piring pendingin banyu peralatan laser, lan uga nggawe blok pendinginan banyu integrasi komputer kanggo Intel.

  • Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake tembaga panas gesper tembaga 2u sink panas server kanthi baseplate aluminium.
    Bahan: CU1020
    Ukuran:113 * 85 * 38mm
    Teknologi: fin Zipper
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 60W

  • Aluminium gesper sirup panas 1.5u server heatsink nganggo baseplate tembaga akeh digunakake ing lapangan lampu lan lentera, lampu fotografi, lampu panggung, lampu jalan, kendaraan energi anyar, server, CPU komputer lan chip ponsel, peralatan laser, komputer super lan sapanunggalane.
    Bahan: AL 1100
    Ukuran:113 * 85 * 38mm
    Teknologi: fin Zipper
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 56W

  • Sampeyan bisa yakin kanggo tuku aluminium gesper sirip panas 1.5u heatsink server nganggo piring tembaga saka pabrik lan bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.
    Bahan: AL 1100
    Ukuran:115 * 68 * 69mm
    Teknologi: Sirip zip + pipa sing ditekan
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 85W

  • Ing ngisor iki babagan aluminium sink 1u sing ana gandhengane karo heat sink, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti sink aluminium heat server 1u.
    Bahan: AL 6061
    Ukuran55 * 55 * 45mm
    Teknologi: Teknik serat optik + mesin CNC
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 900W

  • Bahan: AL 6061
    Ukuran:62 * 58 * 28mm
    Teknologi: Teknik serat optik + mesin CNC
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 900W
    Sugeng rawuh kanggo tuku sink server 1u nganggo baseplate tembaga saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

 1 
Yuanyang Thermal minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Server Panas Tenggelam sing misuwur ing China. Produk kita disertifikasi CE. Kajaba iku, produk kami awet lan gampang dijaga. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita ora mung bakal nyedhiyani conto gratis nanging uga dhaptar rega lan kutipan. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi diskon. Server Panas Tenggelam sing digawe khusus ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku adol paling anyar, paling anyar, maju, diskon lan kualitas tinggi Server Panas Tenggelam. Produk kami ora mung desain modern, nanging uga apik lan apik. Kajaba iku, kita duwe merek dhewe lan uga ndhukung kemasan akeh. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.