Language

Tenggelam Panas Ritsleting

Pipa panas modh panas lan sink panas sirip zipper saiki biasane ana rong jinis, yaiku welding (Solder) lan nganggo Fin (Penetrasi Fin), proses las resistensi ritsleting antarmuka kurang, nanging biayane luwih dhuwur, kayata sirip aluminium lan welding pipa panas tembaga, kebutuhan dhasar kanggo proses elektroplasi pipa panas, bisa nganggo sirip aluminium sing dipasang, lan welding uga dhuwur kanggo kebutuhan kerajinan, pengelasan gelembung sing ora rata utawa internal, efisiensi transfer panas bakal saya parah.


Pipa panas lan wastafel sirip ritsleting, basa, yaiku jinis pendingin hawa adhem tipe utama saiki sing umume digawe saka telung bagean, saben bagean efektivitas pendinginan pipa panas panas bakal duwe pengaruh sing penting, lan telung bagean ana gandhengane, bagean mung nambah ora kudu nggawa efisiensi sink panas saka kabisat kualitatif, nanging apa ana bagean sing durung siyap, amarga kinerja heat sink minangka pukulan abot.
View as  
 
  • Minangka sink aluminium profesional sirep panas 6 sink panas pipa panas kanggo pabrik lampu fotografi, Sampeyan bisa yakin bakal tuku sink aluminium resep panas 6 sink panas pipa panas kanggo lampu fotografi saka us layanan lan pangiriman pas wektune.
    Bahan: AL 1100
    Ukuran5 * 58 * 105mm
    Teknologi: Sirip zip + pipa sing ditekan
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 68W

  • Zipper fin heat sink 4 pipa panas sink panas untuk lampu panggung banyak digunakan di bidang lampu dan lentera, lampu fotografi, lampu panggung, lampu jalan, kendaraan energi baru, server, CPU komputer lan keripik ponsel, peralatan laser, komputer super lan sapanunggalane.
    Bahan: AL 1100
    Ukuran: 98 * 125mm
    Teknologi: Sirip zip + pipa sing ditekan
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 85W

  • Sampeyan bisa yakin kanggo tuku sink zip panas aluminium 4 sink panas pipa panas kanggo lampu fotografi saka pabrik lan bakal menehi layanan jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.
    Bahan: AL 1100
    Ukuran:58 * 60 * 68mm
    Teknologi: Sirip zip + pipa sing ditekan
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 45W

  • Minangka pabrikan profesional, kita pengin nyediakake lampu sorot panas aluminium sing bisa dicelupake kanthi panas.
    Bahan: AL 1100
    Ukuran168 * 90 * 55mm
    Teknologi: Sirip zip + pipa sing ditekan
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 85W

  • Aluminium zipper fin heatsink sateruse.
    Bahan: AL 1100
    Ukuran120 * 80 * 56mm
    Teknologi: Sirip zip + pipa sing ditekan
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 85W

  • Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi aluminium zipper fin heatsink tumpukan radiator panas sirip cpu komputer aktif sink panas. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.
    Bahan: AL 1100
    Ukuran155 * 120 * 68mm
    Teknologi: Sirip zip + pipa sing ditekan
    Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
    Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
    Kalor nindakake panas: 55W

Yuanyang Thermal minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Tenggelam Panas Ritsleting sing misuwur ing China. Produk kita disertifikasi CE. Kajaba iku, produk kami awet lan gampang dijaga. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita ora mung bakal nyedhiyani conto gratis nanging uga dhaptar rega lan kutipan. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi diskon. Tenggelam Panas Ritsleting sing digawe khusus ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku adol paling anyar, paling anyar, maju, diskon lan kualitas tinggi Tenggelam Panas Ritsleting. Produk kami ora mung desain modern, nanging uga apik lan apik. Kajaba iku, kita duwe merek dhewe lan uga ndhukung kemasan akeh. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.