Language

Mesin Cnc Aluminium Sink Panas Gesekan Las Heatsink
  • Air ProMesin Cnc Aluminium Sink Panas Gesekan Las Heatsink
  • Air ProMesin Cnc Aluminium Sink Panas Gesekan Las Heatsink
  • Air ProMesin Cnc Aluminium Sink Panas Gesekan Las Heatsink
  • Air ProMesin Cnc Aluminium Sink Panas Gesekan Las Heatsink

Mesin Cnc Aluminium Sink Panas Gesekan Las Heatsink

Ing ngisor iki yaiku babagan aluminium cnc mesin sink panas gesekan las heatsink sing ana gandhengane, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti aluminium mesin cnc heat sink gesekan panas heatsink.
Bahan: AL 6061
Ukuran150 * 130 * 35mm
Teknologi: aduk las gesekan + mesin CNC
Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
Kalor nindakake panas: 150W

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Parameter produk saka adol panas aluminium mesin cnc sink panas gesekan las heatsink

Bahan: AL 6061
Ukuran150 * 130 * 35mm
Teknologi: aduk las gesekan + mesin CNC
Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
Kalor nindakake panas: 150W

Kauntungan produk saka Hot adol aluminium cnc mesin panas sink gesekan heatsink

Kita apik banget kanggo aduk las fricton, amarga kita bisa nawakake pelanggan kanthi rega paling apik lan tetep ing kualitas apik, kanthi wektu produksi sing cepet, bubar kita kerja sama karo perusahaan Intel kanggo mesin las gesekan panas mesin cnc aluminium sing ana ing njero kanthi muter. Saiki, kita terus ngupayakake teknologi sing luwih tepat kanggo produk FSW.

Aluminum Cnc Machine Heat Sink Friction Welding Heatsink

Kekuwatan R&D: perusahaan kami wis lulus insinyur saka Universitas Teknologi Selatan lan Riset Teknik Universitas Huazhong ilmu pengetahuan lan teknologi ing model anyar, kekandelan piring pendinginan banyu yaiku 0,5mm lan tenaga pendinginan yaiku 700W. Saiki, ana 10 insinyur ing perusahaan kasebut, lan 3 wong duwe pengalaman kerja ing perusahaan asing

Kapasitas produksi: kapasitas produksi radiator CPU bisa nggayuh 50000 PC sajrone sak wulan, kapasitas plat pendingin banyu pipa panas bisa nganti 12500 PC, lan pipa panas bisa nganti 150000 Pcs saben wulan, lan pabrik pangembang saiki lagi ngembang.

Volume penjualan: saiki, omzet saben wulan bisa nganti 4 yuta, lan musim puncak bisa ngluwihi 700 yuta, lan bisnis tahunan bisa mencapai 70-80 yuta.

Mesin kita

Peralatan produksi: 25 mesin CNC, 10 mesin stamping, 2 mesin las gesekan, 2 blower termal gedhe, 4 mesin pemotong kawat, 2 mesin percikan, 4 mesin penggilingan lan 3 mesin grinding.

Aluminum Cnc Machine Heat Sink Friction Welding Heatsink Aluminum Cnc Machine Heat Sink Friction Welding Heatsink Aluminum Cnc Machine Heat Sink Friction Welding Heatsink Aluminum Cnc Machine Heat Sink Friction Welding Heatsink Aluminum Cnc Machine Heat Sink Friction Welding Heatsink

Mesin pengujian kita:

Peralatan pengujian: 1 Mesin Ukur Koordinat, 1 instrumen proyektor, 2 mesin uji tekanan tinggi banyu, 4 mesin uji resistensi termal, lan 2 mesin uji bocor cair.

Aluminum Cnc Machine Heat Sink Friction Welding Heatsink

Baris rakitan soldering kita:

Aluminum Cnc Machine Heat Sink Friction Welding Heatsink

Tim kita:

Aluminum Cnc Machine Heat Sink Friction Welding Heatsink

Kita minangka tim, maju lan mundur bebarengan;

Kita duwe layanan sing apik, efisiensi dhuwur lan pembangunan gedhe;

We are market-sensitif lan duwe kekarepan sing kuat kanggo pasar modern.

Sertifikat kita

Aluminum Cnc Machine Heat Sink Friction Welding Heatsink

Layanan kita:

1. Sawise ditampa, panjaluk bakal diwales kanthi cepet

2.Jaga produk kasebut berkualitas lan regane cukup lan kompetitif.

3. Nyetel produksi kanthi cepet lan ningkatake efisiensi. Gawe barang rampung tepat waktu.

4. Kita bisa menehi saran transportasi sing paling apik gumantung saka bobot barang lan meter kubik

5. Ana pitakon babagan barang sing digawe, kita bakal menehi solusi lan dhukungan teknik sing paling apik.

FAQ

1. P: Apa sampeyan dagang ing perusahaan utawa pabrikan?

A: Kita minangka produsen profesional heat sink lan plate pendingin banyu sing akeh pengalaman lan tim teknik sing kuat, produksi kanthi otomatis lan mekanis

2. P: Apa sampeyan wis ngekspor barang sadurunge lan wilayah endi?

A: total 60% barang wis diekspor menyang luar negeri, menyang Jepang, India, Inggris, Kanada, Amerika lan Brasil.

3. P: Pira karyawan sampeyan?

A: kita duwe udakara 100 karyawan, kalebu sales, tuku, teknik, QA, gudang lan departemen produksi.

4. P: Yen aku setuju karo desain, apa sampeyan bisa menehi conto sing dibutuhake?

A: Ya, kita bisa. Kita mesthi bakal menehi conto kanggo sampeyan konfirmasi sadurunge produksi massal. Kangge gambar sing bisa diwenehake yen dibutuhake

5. P: Paket apa sing sampeyan gunakake lan bisa uga aman?

A: Saben barang dikemas kanthi cara kemasan khusus ing karton normal kanthi kain bukti sing ketat lan karton kayu kanggo proteksi gedhe, dadi aman sajrone transportasi.

6. P: Yen kita duwe pitakon karo produk, apa sampeyan bisa menehi teknik lan solusine?

A: Saben produk wis dicenthang sadurunge dikirim, yen ana masalah sing sampeyan adhepi, wenehana dilaporake, kita bakal menehi solusi paling apik sekaligus.

Tags Panas: Mesin Cnc Aluminium Sink Panas Gesekan Las Heatsink, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Rega Dhaptar, Kutipan, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Penjualan Paling Anyar, Klasa, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码