Language

Lampu Fotografi Aluminium Sink Panas Video Sink Panas Panas
  • Air ProLampu Fotografi Aluminium Sink Panas Video Sink Panas Panas
  • Air ProLampu Fotografi Aluminium Sink Panas Video Sink Panas Panas
  • Air ProLampu Fotografi Aluminium Sink Panas Video Sink Panas Panas
  • Air ProLampu Fotografi Aluminium Sink Panas Video Sink Panas Panas
  • Air ProLampu Fotografi Aluminium Sink Panas Video Sink Panas Panas

Lampu Fotografi Aluminium Sink Panas Video Sink Panas Panas

Minangka pabrikan profesional, kita pengin nyediakake lampu sorot panas aluminium sing bisa dicelupake kanthi panas.
Bahan: AL 1100
Ukuran168 * 90 * 55mm
Teknologi: Sirip zip + pipa sing ditekan
Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
Kalor nindakake panas: 85W

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Parameter produk sink fotografi panas lampu Aluminium wastafel panas video sing dicampur

Bahan: AL 1100
Ukuran168 * 90 * 55mm
Teknologi: Sirip zip + pipa sing ditekan
Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
Kalor nindakake panas: 85W

Keuntungan produk sink fotografi panas lamp Aluminium wastafel cahya video sing disesuaikan

Yen sampeyan pengin nggawe lampu fotografi aluminium sink panas video sink panas panas, mesthine bisa digawe amarga kita duwe 10 mesin stamping kanggo produksi sirip ritsleting efisiensi tinggi, lan pipa uga bisa ditekan dhewe, ora prelu kuatir. kacepetan, kita mesthi ngupayakake, supaya luwih cepet lan njaga kualitas sekaligus, nambah nilai paling apik ing antarane pelanggan lan perusahaan.

Aluminum Photography Lamp Heat Sink Customized Video Light Heat Sink

Kekuwatan R&D: perusahaan kami wis lulus insinyur saka Universitas Teknologi Selatan lan Riset Teknik Universitas Huazhong ilmu pengetahuan lan teknologi ing model anyar, kekandelan piring pendinginan banyu yaiku 0,5mm lan tenaga pendinginan yaiku 700W. Saiki, ana 10 insinyur ing perusahaan kasebut, lan 3 wong duwe pengalaman kerja ing perusahaan asing

Kapasitas produksi: kapasitas produksi radiator CPU bisa nggayuh 50000 PC sajrone sak wulan, kapasitas plat pendingin banyu pipa panas bisa nganti 12500 PC, lan pipa panas bisa nganti 150000 Pcs saben wulan, lan pabrik pangembang saiki lagi ngembang.

Volume penjualan: saiki, omzet saben wulan bisa nganti 4 yuta, lan musim puncak bisa ngluwihi 700 yuta, lan bisnis tahunan bisa mencapai 70-80 yuta.

Mesin kita

Peralatan produksi: 25 mesin CNC, 10 mesin stamping, 2 mesin las gesekan, 2 blower termal gedhe, 4 mesin pemotong kawat, 2 mesin percikan, 4 mesin penggilingan lan 3 mesin grinding.

Aluminum Photography Lamp Heat Sink Customized Video Light Heat Sink Aluminum Photography Lamp Heat Sink Customized Video Light Heat Sink Aluminum Photography Lamp Heat Sink Customized Video Light Heat Sink Aluminum Photography Lamp Heat Sink Customized Video Light Heat Sink Aluminum Photography Lamp Heat Sink Customized Video Light Heat Sink

Mesin pengujian kita:

Peralatan pengujian: 1 Mesin Ukur Koordinat, 1 instrumen proyektor, 2 mesin uji tekanan tinggi banyu, 4 mesin uji resistensi termal, lan 2 mesin uji bocor cair.

Aluminum Photography Lamp Heat Sink Customized Video Light Heat Sink

Baris rakitan soldering kita:

Aluminum Photography Lamp Heat Sink Customized Video Light Heat Sink

Tim kita:

Aluminum Photography Lamp Heat Sink Customized Video Light Heat Sink

Kita minangka tim, maju lan mundur bebarengan;

Kita duwe layanan sing apik, efisiensi dhuwur lan pembangunan gedhe;

We are market-sensitif lan duwe kekarepan sing kuat kanggo pasar modern.

Sertifikat kita

Aluminum Photography Lamp Heat Sink Customized Video Light Heat Sink

Layanan kita:

1. Sawise ditampa, panjaluk bakal diwales kanthi cepet

2.Jaga produk kasebut berkualitas lan regane cukup lan kompetitif.

3. Nyetel produksi kanthi cepet lan ningkatake efisiensi. Gawe barang rampung tepat waktu.

4. Kita bisa menehi saran transportasi sing paling apik gumantung saka bobot barang lan meter kubik

5. Ana pitakon babagan barang sing digawe, kita bakal menehi solusi lan dhukungan teknik sing paling apik.

FAQ

1. P: Apa sampeyan dagang ing perusahaan utawa pabrikan?

A: Kita minangka produsen profesional heat sink lan plate pendingin banyu sing akeh pengalaman lan tim teknik sing kuat, produksi kanthi otomatis lan mekanis

2. P: Apa sampeyan wis ngekspor barang sadurunge lan wilayah endi?

A: total 60% barang wis diekspor menyang luar negeri, menyang Jepang, India, Inggris, Kanada, Amerika lan Brasil.

3. P: Pira karyawan sampeyan?

A: kita duwe udakara 100 karyawan, kalebu sales, tuku, teknik, QA, gudang lan departemen produksi.

4. P: Yen aku setuju karo desain, apa sampeyan bisa menehi conto sing dibutuhake?

A: Ya, kita bisa. Kita mesthi bakal menehi conto kanggo sampeyan konfirmasi sadurunge produksi massal. Kangge gambar sing bisa diwenehake yen dibutuhake

5. P: Paket apa sing sampeyan gunakake lan bisa uga aman?

A: Saben barang dikemas kanthi cara kemasan khusus ing karton normal kanthi kain bukti sing ketat lan karton kayu kanggo proteksi gedhe, dadi aman sajrone transportasi.

6. P: Yen kita duwe pitakon karo produk, apa sampeyan bisa menehi teknik lan solusine?

A: Saben produk wis dicenthang sadurunge dikirim, yen ana masalah sing sampeyan adhepi, wenehana dilaporake, kita bakal menehi solusi paling apik sekaligus.

Tags Panas: Lampu Fotografi Aluminium Sink Panas Video Sink Panas, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega , Dhaptar rega, Kutipan, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Klasik, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码