Language

Peralatan Laser Tabung Tembaga Tembaga Plat Piring Dingin
  • Air ProPeralatan Laser Tabung Tembaga Tembaga Plat Piring Dingin
  • Air ProPeralatan Laser Tabung Tembaga Tembaga Plat Piring Dingin
  • Air ProPeralatan Laser Tabung Tembaga Tembaga Plat Piring Dingin
  • Air ProPeralatan Laser Tabung Tembaga Tembaga Plat Piring Dingin
  • Air ProPeralatan Laser Tabung Tembaga Tembaga Plat Piring Dingin
  • Air ProPeralatan Laser Tabung Tembaga Tembaga Plat Piring Dingin

Peralatan Laser Tabung Tembaga Tembaga Plat Piring Dingin

Minangka peralatan laser tabung banyu tembaga profesional, piring adhem piring adhem digawe, Sampeyan bisa njamin tuku peralatan laser tabung tembaga piring piring adhem piring adhem saka pabrik lan bakal menehi layanan paling laris lan pangiriman tepat waktu.
Bahan: AL 6061
Ukuran:358 * 365 * 38mm
Teknologi: Teknik serat optik + mesin CNC
Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
Kalor nindakake panas: 900W

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Parameter produk piring laser tabung banyu tembaga piring adhem piring adhem

Bahan: AL 6061
Ukuran:358 * 365 * 38mm
Teknologi: Teknik serat optik + mesin CNC
Fitur: Kemampuan pendinginan sing apik lan Ora ana standar kebocoran
Pangobatan lumahing: lenga dibersihake, diresiki lan bisa dadi pasif
Kalor nindakake panas: 900W

Keuntungan produk piring laser tabung banyu tembaga piring adhem piring adhem

Piranti laser tabung banyu tembaga piring adhem piring adhem wis digawe akeh kanggo Laser domestik pelanggan domestik, kita nawakake layanan sing paling apik, piring adhem kanthi kualitas apik lan wektu timbal cepet, uga kerja sama karo Teknologi Hua zhong Cina Universitas babagan sinau babagan nggawe piring adhem sing kenthel kanthi tenaga pendinginan sing dhuwur kanggo mesin laser saiki.

Ing ngisor iki ana 5 mesin CNC panel kanggo nggawe produk teknologi tinggi lan bisa program limang proses kanthi siji langkah, kanthi cara iki bisa nambah efisiensi produksi.

Copper Water Tube Laser Equipment Cold Plate Chill Plate

Kekuwatan R&D: perusahaan kami wis lulus insinyur saka Universitas Teknologi Selatan lan Riset Teknik Universitas Huazhong ilmu pengetahuan lan teknologi ing model anyar, kekandelan piring pendinginan banyu yaiku 0,5mm lan tenaga pendinginan yaiku 700W. Saiki, ana 10 insinyur ing perusahaan kasebut, lan 3 wong duwe pengalaman kerja ing perusahaan asing

Kapasitas produksi: kapasitas produksi radiator CPU bisa nggayuh 50000 PC sajrone sak wulan, kapasitas plat pendingin banyu pipa panas bisa nganti 12500 PC, lan pipa panas bisa nganti 150000 Pcs saben wulan, lan pabrik pangembang saiki lagi ngembang.

Volume penjualan: saiki, omzet saben wulan bisa nganti 4 yuta, lan musim puncak bisa ngluwihi 700 yuta, lan bisnis tahunan bisa mencapai 70-80 yuta.

Mesin kita

Peralatan produksi: 25 mesin CNC, 10 mesin stamping, 2 mesin las gesekan, 2 blower termal gedhe, 4 mesin pemotong kawat, 2 mesin percikan, 4 mesin penggilingan lan 3 mesin grinding.

Copper Water Tube Laser Equipment Cold Plate Chill Plate Copper Water Tube Laser Equipment Cold Plate Chill Plate Copper Water Tube Laser Equipment Cold Plate Chill Plate Copper Water Tube Laser Equipment Cold Plate Chill Plate Copper Water Tube Laser Equipment Cold Plate Chill Plate

Mesin pengujian kita:

Peralatan pengujian: 1 Mesin Ukur Koordinat, 1 instrumen proyektor, 2 mesin uji tekanan tinggi banyu, 4 mesin uji resistensi termal, lan 2 mesin uji bocor cair.

Copper Water Tube Laser Equipment Cold Plate Chill Plate

Baris rakitan soldering kita:

Copper Water Tube Laser Equipment Cold Plate Chill Plate

Tim kita:

Copper Water Tube Laser Equipment Cold Plate Chill Plate

Kita minangka tim, maju lan mundur bebarengan;

Kita duwe layanan sing apik, efisiensi dhuwur lan pembangunan gedhe;

We are market-sensitif lan duwe kekarepan sing kuat kanggo pasar modern.

Sertifikat kita

Copper Water Tube Laser Equipment Cold Plate Chill Plate

Layanan kita:

1. Sawise ditampa, panjaluk bakal diwales kanthi cepet

2.Jaga produk kasebut berkualitas lan regane cukup lan kompetitif.

3. Nyetel produksi kanthi cepet lan ningkatake efisiensi. Gawe barang rampung tepat waktu.

4. Kita bisa menehi saran transportasi sing paling apik gumantung saka bobot barang lan meter kubik

5. Ana pitakon babagan barang sing digawe, kita bakal menehi solusi lan dhukungan teknik sing paling apik.

FAQ

1. P: Apa sampeyan dagang ing perusahaan utawa pabrikan?

A: Kita minangka produsen profesional heat sink lan plate pendingin banyu sing akeh pengalaman lan tim teknik sing kuat, produksi kanthi otomatis lan mekanis

2. P: Apa sampeyan wis ngekspor barang sadurunge lan wilayah endi?

A: total 60% barang wis diekspor menyang luar negeri, menyang Jepang, India, Inggris, Kanada, Amerika lan Brasil.

3. P: Pira karyawan sampeyan?

A: kita duwe udakara 100 karyawan, kalebu sales, tuku, teknik, QA, gudang lan departemen produksi.

4. P: Yen aku setuju karo desain, apa sampeyan bisa menehi conto sing dibutuhake?

A: Ya, kita bisa. Kita mesthi bakal menehi conto kanggo sampeyan konfirmasi sadurunge produksi massal. Kangge gambar sing bisa diwenehake yen dibutuhake

5. P: Paket apa sing sampeyan gunakake lan bisa uga aman?

A: Saben barang dikemas kanthi cara kemasan khusus ing karton normal kanthi kain bukti sing ketat lan karton kayu kanggo proteksi gedhe, dadi aman sajrone transportasi.

6. P: Yen kita duwe pitakon karo produk, apa sampeyan bisa menehi teknik lan solusine?

A: Saben produk wis dicenthang sadurunge dikirim, yen ana masalah sing sampeyan adhepi, wenehana dilaporake, kita bakal menehi solusi paling apik sekaligus.

Tags Panas: Peralatan Laser Tabung Air Tembaga Plate Dingin Plate Dingin, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar rega, Quotation, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Penjualan Paling Anyar, Klasa, Apik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码