Javanese

Kabar babagan Investasi Iklan Internet

Para pelanggan lan kanca-kanca anyar lan lawas sing ditresnani:
Perusahaan kita wis mutusake kanggo miwiti pariwara online global tanggal 21 Desember 2020, lan nganakake tampilan jaringan lan promosi kaca situs web mesin telusur liwat eceran lan grosir ing komunikasi lan liyane. media, kanggo entuk pasar kita arep liwat iki waé Nilai marketing, kita bebarengan nelpon jaringan komputer iki iklan online. Prilaku iki ngidini perusahaan kita nambah sumber pelanggan, ora nglawan organisasi apa wae, tanpa sifat opini publik.
Situs web: http: / www. zgyyrn.com

001.jpg

Dongguan Yuanyang Thermal Technology Co., Ltd

Kabeh unit perusahaan:
Miturut kabutuhan pangembangan perusahaan, lan disetujoni kanthi bulat dening perusahaan grup, syarat digawe kanggo peraturan kontrak perusahaan lan masalah hukum lan masalah hak cipta produk:
1: Ing proses panyusunan lan penandatanganan kontrak, hukum kontrol kudu dilegalake kanthi ketat
2: Ing proyek penawaran, kudu transparan lan mbukak lan nyukupi syarat hukum nasional lan lokal.
3 : Ing masalah produk, perusahaan wis nglamar paten lan merek dagang kanggo jinis teknologi lan produk jinis piring, lan digunakake utawa dicolong tanpa idin lan persetujuan kita.
Perusahaan kita bakal nuntut agensi sing relevan sesuai karo undang-undang perlindungan kekayaan intelektual nasional lan undang-undang kekayaan intelektual nasional lokal.
Putusan janjian ing ndhuwur bakal ditindakake wiwit tanggal diterbitake

002.jpg

Babagan awake dhewe

Waca liyane

Dongguan Yuan'yang Thermal Energy Technology Co., Ltd. diadegake ing taun 2014 ing kutha industri maju dhuwur ing Dongguan, Nduwe 6 taun pengalaman pabrik sing diwasa. Kita minangka salah sawijining perusahaan teknologi dhuwur lan anyar sing fokus ing riset, pangembangan, produksi lan dodolan sink panas, pipa panas lan piring pendinginan banyu. Fokus ing riset lan pangembangan, produksi lan layanan teknis solusi boros panas daya dhuwur, kita ngenalake mesin 25 C NC, 1 mesin stamping, 2 mesin welding gesekan lan mesin gergaji, nyedhiyakake produk solusi manajemen termal sing luwih berkualitas lan dipercaya lan siji-mandeg layanan. Solusi Thermal saka pabrik kita wis sukses gedhe kanggo perusahaan manca, kayata piring kadhemen daya pendinginan sing dhuwur, pemblokiran pendinginan gesekan welding. Kanggo pipa panas, ana 31 mesin stamping minyak lan 20 mesin mlengkung otomatis. Produksi saben wulan bisa nganti 2 yuta potongan pipa panas. Kita setya dadi pimpinan manajemen termal ing bidang energi anyar, area produksi tekan 6.000 meter persegi. Kita duwe sertifikat kekuatan: I S O 9 0 0 1, I S O 1 4 0 0 1, ing wektu sing padha, entuk inovasi ing eksplorasi energi anyar, lan duwe luwih saka 20 produk paten. Kita ngarep-arep teka lan njelajah lapangan energi anyar bebarengan.



konsultasi kekayaan intelektual

Kita nyedhiyakake konsultan properti intelektual kanggo pelanggan: 1. Mbantu pelanggan ndhaptar merek dagang, nglamar paten, registrasi hak cipta lan liya-liyane. bisnis. 2. Mbantu pelanggan ing konstruksi sistem properti intelektual, riset lan pangembangan ilmiah, analisis teknis lan perlindungan properti intelektual, lan menehi pendapat lan saran profesional. 3. Ing wektu sing padha, nalika pelanggan nemoni perselisihan properti intelektual, uga bisa koordinasi antarane pelanggan lan agensi lan firma hukum, lan nemokake skema perlindungan lan perawatan properti intelektual sing paling apik.

Produk

Waca liyane

Pipa PanasPipa Panas

Pipa PanasPipa Panas

Pipa PanasPipa Panas

Heat Sink

Heat Sink

Heat Sink

Piring DinginPiring Dingin

Piring DinginPiring Dingin

Piring DinginPiring Dingin

Sirip Zipper Heat SinkSirip Zipper Heat Sink

Sirip Zipper Heat SinkSirip Zipper Heat Sink

Sirip Zipper Heat SinkSirip Zipper Heat Sink

Server Heat SinkServer Heat Sink

Server Heat SinkServer Heat Sink

Server Heat SinkServer Heat Sink

Radiator Heat SinkRadiator Heat Sink

Radiator Heat SinkRadiator Heat Sink

Radiator Heat SinkRadiator Heat Sink

AL VCAL VC

AL VCAL VC

AL VCAL VC

Produk Unggulan

Waca liyane

Aluminium Extrusion Welding Heat Sink RadiatorAluminium Extrusion Welding Heat Sink Radiator

Aluminium Extrusion Welding Heat Sink RadiatorAluminium Extrusion Welding Heat Sink Radiator

Tembaga Welding Buckle Fin Radiator Heat SinkTembaga Welding Buckle Fin Radiator Heat Sink

Tembaga Welding Buckle Fin Radiator Heat SinkTembaga Welding Buckle Fin Radiator Heat Sink

Ekstrusi Profil Aluminium Anodizing Kanggo HeatsinkEkstrusi Profil Aluminium Anodizing Kanggo Heatsink

Ekstrusi Profil Aluminium Anodizing Kanggo HeatsinkEkstrusi Profil Aluminium Anodizing Kanggo Heatsink

Led Light Heat Sink Aluminium ExtrusionLed Light Heat Sink Aluminium Extrusion

Led Light Heat Sink Aluminium ExtrusionLed Light Heat Sink Aluminium Extrusion

Cairan Bending Tembaga Cooling TubeCairan Bending Tembaga Cooling Tube

Cairan Bending Tembaga Cooling TubeCairan Bending Tembaga Cooling Tube

Pipa Panas Tembaga Lurus Conducting Heat TubePipa Panas Tembaga Lurus Conducting Heat Tube

Pipa Panas Tembaga Lurus Conducting Heat TubePipa Panas Tembaga Lurus Conducting Heat Tube

Ultra-Tipis Mlengkung Tembaga Panas Pipa Super Tipis Panas TubeUltra-Tipis Mlengkung Tembaga Panas Pipa Super Tipis Panas Tube

Ultra-Tipis Mlengkung Tembaga Panas Pipa Super Tipis Panas TubeUltra-Tipis Mlengkung Tembaga Panas Pipa Super Tipis Panas Tube

Tembaga Heat Pipe Welding Joint Bending Panas PipaTembaga Heat Pipe Welding Joint Bending Panas Pipa

Tembaga Heat Pipe Welding Joint Bending Panas PipaTembaga Heat Pipe Welding Joint Bending Panas Pipa

Warta paling anyar

Waca liyane

Carane ngresiki radiator

2022-10-13

Carane ngresiki radiator

Carane ngresiki radiator?Radiator pipa panas minangka salah sawijining komponen kerja utama ing piranti lunak sistem banyu pendinginan mesin diesel.Reresik Radiator Pipa panas Sawise radiator digunakake kanggo dangu, tabung inti bakal diblokir lan refrigerant bakal kapapar, kang bakal nimbulaké suhu mesin diesel mundhak lan bebaya operasi normal saka engine diesel.Mula, wong kudu sinau carane mriksa lan mbusak kesalahane sing umum.

Waca liyane

Instalasi radiator banyu cooling

Konsep radiator jembar banget, utamane dipérang dadi radiator urip lan radiator industri, radiator tabung sirip biasane digunakake ing industri industri.Radiator instalasi radiator sing digawe adhem banyu uga diarani radiator.Iki minangka produk terminal ing sistem pemanas bangunan.Uga kudu nyukupi syarat linuwih, hemat energi, perlindungan lingkungan lan estetika.Cara lan pancegahan instalasi radiator Analisis cara lan pancegahan instalasi radiator, yaiku cara lan pancegahan instalasi radiator?Ing musim semi, umume kanca-kancaku wis mulai dekorasi, dakkandhani ing ngisor iki.

Waca liyane
Instalasi radiator banyu cooling

2022-10-09

Carane ngresiki radiator

Waca liyane

Instalasi radiator banyu cooling

Waca liyane

Cooling banyu radiator utawa cooling online kang luwih apik

Waca liyane

Pendinginan hawa radiator utawa pendinginan banyu sing luwih apik

Waca liyane

Carane mbedakake kaluwihan lan cacat saka piring cooling banyu saka radiator cooling banyu?

Waca liyane

Pambuka materi heat sink LED

Waca liyane

Produk Anyar

Waca liyane

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.