Language

  • Panas Sink
  • Pipa Panas
  • Tabung Tembaga

Napa Pilih Kita

Kita duwe Fitur apik tenan

Wara-wara babagan Investasi Pariwara Internet

Pelanggan lan kanca-kanca anyar lan lawas sing dihormati:
Perusahaan kita wis mutusake kanggo miwiti pariwara online global tanggal 21 Desember 2020, lan nganakake promosi kaca situs web tampilan jejaring lan mesin telusuran liwat ritel lan grosir komunikasi lan media liyane, kanggo nggayuh pasar sing dikarepake kaya tujuan iki Nilai pemasaran , kita kanthi bebarengan nelpon pariwara online jaringan komputer. Prilaku iki supaya perusahaan bisa nambah sumber pelanggan luwih dhisik, ora nglawan organisasi apa wae, tanpa ana pendapat umum.
Situs web: http: / www. zgyyrn.com

Dongguan Yuanyang Thermal Technology Co., Ltd.

Kabeh unit perusahaan:
Miturut kabutuhan pangembangan perusahaan, lan disetujoni kanthi setuju karo perusahaan klompok, persyaratane dibutuhake kanggo peraturan kontrak perusahaan lan masalah hukum lan masalah hak cipta produk:
1: Ing proses nyusun lan mlebu kontrak, undang-undang kontrol kudu dilegalisasi kanthi ketat
2: Ing proyek penawaran, kudu transparan lan mbukak lan nyukupi persyaratan hukum nasional lan lokal.
3: Ing masalah produk, perusahaan wis nglamar paten lan merek dagang kanggo jinis teknologi lan produk jenis piring, lan digunakake utawa dicolong tanpa idin lan persetujuan.
Perusahaan kita bakal nuntut agensi sing relevan miturut undang-undang perlindungan intelektual nasional lan undang-undang properti intelektual nasional.
Keputusan janjian ing ndhuwur bakal dileksanakake wiwit tanggal diterbitake

Babagan awake dhewe

Waca Luwih

Dongguan Yuanâ € ™ yang Thermal Energy Technology Co., Ltd. didegaké ing 2014 ing kutha industri canggih Dongguan, Wis 6 taun pengalaman pabrik diwasa. Kita minangka salah sawijining perusahaan teknologi tinggi lan anyar sing fokus ing riset, pengembangan, produksi lan penjualan sink panas, pipa panas lan piring pendingin banyu. Fokus ing riset lan pangembangan, produksi lan layanan teknis solusi disipasi panas tenaga tinggi, kita ngenalake 25 mesin CNC, 1 mesin stamping, 2 mesin las Gesekan lan mesin gergaji, nyedhiyakake produk solusi manajemen termal sing luwih berkualitas lan andal lan mandheg layanan Solusi termal saka pabrik kita wis sukses banget kanggo perusahaan asing, kayata piring adhem listrik sing adhem dhuwur, blok pendinginan pengelasan gesekan. Kanggo pipa panas, 31 mesin stamping minyak lan 20 mesin lentur otomatis. Produksi saben wulan bisa nganti 2 yuta potongan pipa panas. Kita setya dadi pimpinan manajemen termal ing bidang energi anyar, area produksi tekan 6.000 meter persegi. Kita duwe sertifikat kekuatan: I S O 9 0 0 1, I S O 1 4 0 0 1, sekaligus, entuk inovasi sajrone eksplorasi energi anyar, lan duwe luwih saka 20 produk paten. Kita ngarep-arep tekane lan nggoleki lapangan energi anyar bebarengan.

Produk

Waca Luwih

Pipa Panas

Pipa Panas

Waca Luwih

Panas Sink

Panas Sink

Waca Luwih

Piring Kadhemen

Piring Kadhemen

Waca Luwih

Tenggelam Panas Ritsleting

Tenggelam Panas Ritsleting

Waca Luwih

Server Panas Tenggelam

Server Panas Tenggelam

Waca Luwih

Produk Paten

Waca Luwih

Lampu Fotografi Aluminium Sink Panas Video Sink Panas Panas

Lampu Fotografi Aluminium Sink Panas Video Sink Panas Panas

Tenggelam Panas Zipper 4 Pipa Panas Sink Panas Kanggo Lampu Panggung

Tenggelam Panas Zipper 4 Pipa Panas Sink Panas Kanggo Lampu Panggung

1U Server Tenggelam Panas Kanthi Baseplate Tembaga

1U Server Tenggelam Panas Kanthi Baseplate Tembaga

Aluminium Gesper Fin Sink Panas 1.5U Heatsink Server Kanthi Plat Tembaga

Aluminium Gesper Fin Sink Panas 1.5U Heatsink Server Kanthi Plat Tembaga

Ngirit Hemat Energi Efisiensi Tinggi

Ngirit Hemat Energi Efisiensi Tinggi

Tenggelam Panas Kripik Daya Dhuwur

Tenggelam Panas Kripik Daya Dhuwur

Peralatan Laser Stacked Fin Heat Sink

Peralatan Laser Stacked Fin Heat Sink

Warta

Waca Luwih

Profesional, apik banget, kanggo ngasilake nilai sing luwih dhuwur kanggo para pelanggan - Desain lan solusi gratis - Hubungi kita

Waca Luwih

Produk Anyar

Waca Luwih

Sugeng rawuh ing situs web! Kanggo pitakon babagan China Heat Sink, Produsen Pipa Panas, Pemasok Tabung Tembaga, Pabrik Plate Dingin, Plate Chill utawa pricelist, wenehake email menyang kita lan kita bakal kontak sajrone 24 jam.