Language

Babagan Kita

Dongguan Yuanyang Thermal Energy Technology Co., Ltd didegaké ing 2014, dununge ing zona industri Dongguan sing maju.




Kanthi pengalaman sukses 6 taun, kita duwe sertifikasi perusahaan teknologi tinggi lan anyar, fokus ing riset, pengembangan, produksi lan penjualan produk manajemen termal, solusi lan layanan mandheg. Kita ngenalake 25 mesin CNC, 10 mesin stamping, 2 mesin las Gesekan lan 4 mesin pemotong Kawat, nyedhiyakake produk solusi manajemen termal sing berkualitas lan andal lan layanan mandheg. Solusi termal saka pabrik kita wis sukses banget kanggo 500 perusahaan Top lan 1000, kayata piring adhem listrik sing adhem dhuwur, blok pendinginan pengelasan gesekan. Kanggo pipa panas, luwih saka 100 produksi otomatis lan 60 mesin lentur. Produksi saben wulan bisa nganti 1 yuta potongan pipa panas. Kita setya dadi pimpinan manajemen termal ing bidang energi anyar, area produksi tekan luwih saka 10.000 meter persegi. Kita duwe sertifikat kekuatan: ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, IATF16949, sekaligus, entuk inovasi kanggo eksplorasi energi anyar, lan duwe luwih saka 20 produk paten. Kita ngarep-arep tekane lan nggoleki lapangan energi anyar bebarengan. Lan mesthi dadi target sing bakal ditindakake kanggo nggawe nilai sing luwih dhuwur kanggo para pelanggan.




Lini produk:sink panas, pipa panas lan piring pendingin banyu.

Kapasitas produksi:2000-2500 Ton saben wulan.

Perawatan lumahing:Pabrik Rampung, Anodisasi, Lapisan Powder, Elektroforesis, Gandum Kayu, Polesan, Sikat, lsp.

Pangolahan jero:CNC / Cutting / Punching / Checking / Tapping / Drilling / Milling.